GLS Rólunk
GLS Rólunk
GLS Rólunk
GLS Rólunk
gls01
DSC_0010_GLS18

A GLS Nemzetközi Vezetői Konferenciát (Global Leadership Summit) 2006-ban indította útjára a chicagói Willow Creek Gyülekezet és az általuk létrehozott Willow Creek Association.

A GLS több egy egyszerű konferenciánál, egy világszintű mozgalom része, mely jelenleg 128 ország 675 városában 59 nyelven érhető el, s közel 400 ezer résztvevője van éves szinten.

A GLS-nek köszönhetően vezetők változásokat kezdeményeznek és készek a szükségben reagálni, így az embereket a helyi gyülekezetek felé, a világ reménysége felé vezetik.

Willow Creek Association

A Willow Creek Association (WCA) a chicagói Willow Creek Gyülekezet kezdeményezésére jött létre 1992-ben. A társaság célja, hogy inspirált, bátor és felkészült keresztény vezetők virágzó helyi gyülekezeteket hozzanak létre, melyek szenvedélyesen fáradoznak azon, hogy közösségüket Krisztushoz vezessék.

A programjaikon részt vevő vezetők az társadalom több területéről jönnek és elkötelezettek isteni ihletésű nagyszerűbb látásuk követésére.
A WCA világszínvonalú vezetőfejlesztő eszközöket és szolgáltatásokat hoz létre, melyek erőt adnak a keresztényeknek és mozgósítják a gyülekezeteket.

A magyar szervezők

Magyarországon 2014 óta van jelen a GLS. Az évente megrendezésre kerülő konferencia fő védnöke a Magyar Evangéliumi Aliansz és a  Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa. A konferenciákat ősszel, október elején rendezzük meg többszáz magyar gyülekezeti vezető, üzletember, non-profit vagy kormányzati szférában dolgozó részvételével. Az amerikai előadásokat felvételről, magyar szinkronnal vetítjük. A nemzetközi programot magyar előadók személyes előadása egészíti ki. Hazai előadóink voltak többek között: Prof. Dr. Velkey György, Benkő Vilmos, Dabóczi Kálmán, Dr. Tapolyai Emőke, Dr. Görgényi István.

Az éves konferenciákon túl havi GLS Esteket szervezünk, melynek keretében egy-egy előadást kisebb csoportokban dolgozunk fel. Programjaink az önképzésen és személyes fejlődésen túl lehetőséget adnak a másokhoz való kapcsolódásra, a kapcsolatépítésre.

Támogatóink
0
    Kosarad
    A kosár üresÜzlet